Gulvafslibning | Få et uforpligtende tilbud i dag!

Gulvafslibning Christiansfeld

Professionel gulvafslibning i Christiansfeld og omegn – vi løser alle former for gulvbehandlinger for både private og erhverv. Med vores mange års erfaring indenfor branchen, har vi hjulpet mange forskellige kunder gennem tiden med stor tilfredshed til følge. Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du ønsker et skarpt tilbud!

Bliv kontaktet af os

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tåler mit trægulv en gulvafslibning i Christiansfeld?

Langt de fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning, der findes dog enkelte, hvor det ikke er muligt. Derfor skal vi kende materialet, før vi kan udfører en gulvafslibning uanset om du er bosiddende i Christiansfeld eller omegn. Et gulv kan ca. få 3 gulvafslibninger, så vil det ikke længere være muligt, og der vil derfor skulle lægges nyt gulv, hvis det er blevet for slidt.

Vi kommer gerne ud og laver en vurdering af dit gulv, og finder den bedste løsning for jer. Vi laver gulvbehandlinger for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Har du en større opgave, men bor udenfor vores normale område, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe alligevel.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er et alsidigt gulvfirma, der altid yder et solidt håndværk til den aftalte tid. Vi giver grundig rådgivning, så du vælger den optimale løsning til dit behov. Vi hjælper med alt fra gulvbehandling til lægning af nyt gulv, afslibning af trapper, vindueskarme m.v.

  • Vi leverer altid kvalitetsløsninger
  • Vi er meget konkurrencedygtige på prisen
  • Vi løser alle gulvafslibning opgaver
  • Vi overholder aftaler og leveringstider
  • Vi leverer et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger

Kunden er altid i centrum, og vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds med slutresultatet. Med en professionel gulvsliber er du garanteret et flot, lige gulv, som kan holde i mange år frem.

Vores udvalg af efterbehandlinger

Efter at gulvet er blevet slebet, skal der vælges en efterbehandling, og her er der mange muligheder. Vi plejer at sige, at gulvet er husets største møbel. Derfor har det en enorm indflydelse på rummets samlede udtryk, hvordan gulvet fremtræder. Der er, for eksempel, kæmpe forskel på et lakeret gulv og et ludbehandlet gulv – både hvad angår udseende, men ligeledes i forhold til durabilitet, slidstyrke og rengøringsvenlighed.

Eksempler på forskellige efterbehandlinger:

  • Lud
  • Ludvoks
  • Lak
  • Olie
  • Sæbe

Vil du høre mere om vores forskellige efterbehandlinger? Så kontakt os på tlf. 29 21 25 87 eller udfyld kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i Christiansfeld og trekantsområdet

Kontakt Thrysøe Gulvservice i dag og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Christiansfeld, Gulvafslibning i Middelfart, Vejle, Fredericia – eller i resten af det sydlige Østjylland. Ring til os på telefon 29 21 25 87 – eller udfyld formularen her på siden. Vi står altid klar til at hjælpe eller besvare eventuelle spørgsmål uanset om du er bosiddende i Christiansfeld eller andre steder i trekantsområdet.

Sidebar