Gulvafslibning | Få et uforpligtende tilbud i dag!

Gulvafslibning Christiansfeld

Hos Thrysø Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning til både private og erhverv i hele Christiansfeld og omegn. Vi er specialister, og med vores mange års erfaring i branchen har vi hjulpet mange tilfredse kunder med gulvafslibning i Christiansfeld, så de har fået det gulv, de drømte om.

Behandlingen af dine gulve er ikke kun en god idé, men også en god investering. Det hjælper med at bringe nyt liv til dit hjem eller kontor. Uanset hvad du har brug for, er vi med dig hele vejen med professionel rådgivning og godt håndværk.

Skal vi også hjælpe dig med dine gulve?
Udfyld vores kontaktformular, så udarbejder vi et godt tilbud til dig.

"*" indicates required fields

Bliv kontaktet af os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Specialist rådgivning & gulvafslibning

Bor du i Christiansfeld og overvejer en gulvbehandling eller afslibning? Der er mange ting at overveje, når det kommer til afslibning og behandling af gulve. Derfor er det altid en god idé at hyre en specialist, der forstår de forskellige typer trægulve og hvilke behandlinger de kan tåle.

Som dine lokale gulvspecialister tilbyder vi ekspert rådgivning og godt håndværk, der sikrer, at dine gulve får præcis den behandling, de har brug for – og som fremmer kvaliteten i dit trægulv.

Når vi behandler dine gulve

Inden vi kan starte gulvafslibningen og behandlingen hos dig i Christiansfeld, er der nogle ting vi skal vide om dit gulv, så vi sikrer et smukt resultat og ikke skader dine gulve.

Vi foretrækker derfor altid at komme forbi dig i Christiansfeld, for at få en bedre idé om dine gulve og så vi sikrer, at de får den helt rigtige behandling. På den måde forlænger vi også levetiden af dine gulve og et resultat, der med garanti vil blive bemærket. 

Er du ikke i Christiansfeld?

Desuden udfører gulvbehandlinger for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Har du derfor en større opgave, men bor udenfor Christiansfeld, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du vælge os til behandling af dine gulve

Vi er dit alsidige gulvfirma i Christiansfeld, og vi leverer altid solidt håndværk til den aftalte tid. Du får grundig rådgivning, så du kan vælge den optimale løsning til dit behov. Vi hjælper dig med alt fra gulvbehandling til lægning af nyt gulv samt afslibning af trapper og vindueskarme.

  • Vi leverer altid kvalitetsløsninger
  • Vi er meget konkurrencedygtige på prisen
  • Vi løser alle gulvafslibningsopgaver
  • Vi overholder aftaler og leveringstider
  • Vi leverer et arbejde, der lever op til dine forventninger

Hos os er du altid i centrum, og vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds med slutresultatet. Med en professionel gulvsliber i Christiansfeld er du garanteret et flot, lige gulv, som kan holde i mange år frem.

Efterbehandling af dit gulv

Når dit gulv er blevet slebet, skal du vælge en efterbehandling, og her er der mange muligheder. Vi siger ofte, at gulvet er husets største møbel, og det har en enorm indflydelse på rummets samlede udtryk. For eksempel er der stor forskel på et lakeret gulv og et ludbehandlet gulv – både i udseende, holdbarhed, slidstyrke og rengøringsvenlighed.

Efterbehandlinger vi tilbyder

  • Lud
  • Ludvoks
  • Lak
  • Olie
  • Sæbe

Vil du høre mere om vores forskellige efterbehandlinger eller har du spørgsmål?
vi står altid klar til at give dig ekspert rådgivning og et godt tilbud – kontakt os på tlf. 29 21 25 87 eller udfyld kontaktformularen.

Gulvafslibning i Christiansfeld – få et tilbud

Kontakt Thrysøe Gulvservice i dag og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Christiansfeld, Gulvafslibning i Middelfart, Vejle, Fredericia – eller i resten af det sydlige Østjylland. Ring til os på telefon 29 21 25 87 – eller udfyld formularen her på siden. Vi står altid klar til at hjælpe eller besvare eventuelle spørgsmål uanset om du er bosiddende i Christiansfeld eller andre steder i trekantsområdet.

Sidebar