Din fagmand

Bag Thrysøe Gulvservice står Rasmus Thrysøe, der har specialiseret sig inden for behandling af trægulve og træmøbler de sidste mange år. Der har stået eget navn på bilen siden 2007, hvor Rasmus tog en beslutning om, at han kun kunne levere ensartet, høj kvalitet, hvis det var ham selv, der udførte arbejdet.

Hvis du er interesseret i en samtale med Rasmus om dit projekt, så kan du ringe direkte på 29 21 25 87 , eller udfylde kontaktformularen herunder, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Bliv kontaktet af os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sliber alt i træ

Vores kernekompetence er trægulve. Afhængigt af opgaven foretager vi en gulvafhøvling og/eller en gulvafslibning, samt en efterfølgende behandling med ludvoks, olie, lak eller sæbe. Vi lægger stor vægt på, at du modtager grundig rådgivning, inden du træffer en beslutning om efterbehandling. Er dit gulv for medtaget, kan vi også lægge et helt nyt trægulv for dig.

I tillæg til gulvbehandlingen sliber vi også andre emner af træ – som eksempelvis trapper, vindueskarme og køkkenbordplader.

Én ufravigelig mission

Fra begyndelsen har det været vores fokus at levere en service, der aldrig var ’rimelig’ eller ’halvgod’. Kunden skal altid have en upåklagelig oplevelse, når de får besøg af Thrysøe Gulvservice. Vi elsker at se ansigterne lyse op, når et nyslebent gulv skal inspiceres første gang. Så har vi det bedste job i verden.

Kontakt Thrysøe Gulvservice, hvis du vil have opgaven løst til perfektion. Vi kører i hele trekantsområdet herunder med gulvafslibning i Kolding og Vejle.

Sidebar