Gulvafslibning | Få et uforpligtende tilbud i dag!

Gulvafslibning i Vejle

Trænger gulvet i dit hjem eller på kontoret til nyt liv? Hos Thrysø Gulvservice har vi mange års erfaring inden for behandling, afslibning og afhøvling af alle typer gulve og er derfor dine lokale specialister i Vejle, der står klar til at hjælpe dig med et fantastisk slutresultat og godt håndværk.

Kontakt os – dine gulvspecialister i Vejle, hvis du står og har brug for rådgivning eller et godt tilbud på gulvafslibning – vi står klar til at hjælpe dig året rundt. Du kan altid ringe til os på tlf. 29 21 25 87 eller skrive en mail til os på thrysoe.gulvservice@gmail.com – vi ser frem til at høre fra dig.

"*" indicates required fields

Bliv kontaktet af os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Professionel gulvafslibning i Vejle til konkurrencedygtige priser

Er dit gulv blevet slidt og gammelt? Kunne det godt bruge en genopfriskning? Thrysø Gulvservice tilbyder gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning i Vejle til konkurrencedygtige priser.

Når du bruger os, som din professionelle gulvsliber i Vejle, så er du garanteret et fint slebet gulv som kan holde i mange år frem. Vi kommer gerne ud og tager et kig på projektet og ud fra dette, finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Derfor skal du vælge os til behandling af dine gulve

  • Vi leverer altid kvalitetsløsninger
  • Vi er meget konkurrencedygtige på prisen
  • Vi løser alle gulvafslibningsopgaver
  • Vi overholder aftaler og leveringstider
  • Vi leverer et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger

Lyder vi som den rette virksomhed for dig? Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du ønsker et godt tilbud på gulvafslibning.

Gulvafslibning i Vejle for private og erhverv

Vi har mange års erfaring i branchen af gulve, særligt når det kommer til gulvafslibning. Ved Gulvafslibning har vi erfaring med løsning af opgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Udover gulvafslibning i Vejle, så arbejder vi primært inden for trekantsområdet, men hvis du bor lige uden for, så du også meget velkommen til at kontakte os.

Vi er et meget fleksibelt, alsidigt gulvfirma, som altid yder et solidt håndværk til vores kunder. Du modtager professionel rådgivning, så du får den optimale løsning for din bolig. Vi forlader aldrig et projekt, før vores kunder er tilfredse med slutresultatet.

Kontakt os dine gulvspecialister i Vejle

Skal vi hjælpe dig med dine gulve? Så tag kontakt til os for et uforpligtende tilbud på gulvslibning.
Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning eller en af vores andre gulvbehandlinger? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker modtage et tilbud. Kontakt os på tlf. 29 21 25 87 og på mail thrysoe.gulvservice@gmail.com. Udover Vejle tilbyder vi også gulvafslibning i Kolding, Fredericia, Middelfart og ja, i hele trekantsområdet.

Sidebar