Gulvafslibning | Få et uforpligtende tilbud i dag!

Gulvafslibning Middelfart

Trænger dit hjem til en professionel gulvafslibning i Middelfart? Hvis gulvet er blevet slidt og gammelt, så kan en afslibning af gulvet give helt nyt liv til hjemmet. Thrysø Gulvservice har mange års erfaring indenfor branchen, og vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os uforpligtende i dag for et godt tilbud!

"*" indicates required fields

Bliv kontaktet af os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Overlad trygt dine gulve til os

Vi har gennem tiden udført et utal af gulvbehandlinger i Middelfart for vores mange kunder med stor tilfredshed til følge. Thrysøe Gulvservice er et alsidigt gulvfirma, der altid yder et solidt håndværk til den aftalte tid. Vi giver grundig rådgivning, så du vælger den optimale løsning til dit behov. Vi hjælper med alt fra gulvbehandling til lægning af nyt gulv, afslibning af trapper, vindueskarme m.v.

Vi forlader aldrig et projekt, før du er tilfreds med slutresultatet. Vores kunder er altid i centrum, og du skal være 100 % tilfreds med vores arbejde, før vi tager hjem.

Tåler mit trægulv en gulvafslibning i Middelfart?

Langt de fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning, der findes dog enkelte, hvor det ikke er muligt. Derfor skal vi kende materialet, før vi kan udføre en gulvafslibning. Et gulv kan typisk tåle 3 gulvafslibninger, derefter skal der lægges nyt gulv, hvis det er blevet for slidt.

Vi kommer gerne ud og laver en vurdering af dit gulv, og finder den bedste løsning for jer. Vi laver gulvbehandlinger for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Har du en større opgave, men bor udenfor vores normale område, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe alligevel.

Kontakt mig uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på en gulvafslibning i Middelfart

Har du nogle spørgsmål i forhold til vores services eller ønsker du modtage et tilbud på en gulvbehandling? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig! Vi kan kontaktes på tlf. 29 21 25 87 eller på mail thrysoe.gulvservice@gmail.com. Udover gulvbehandling i Middelfart tilbyder vi også gulvbehandling i Vejle, Kolding og ja hele trekantsområdet!

Sidebar