Lægning af nyt gulv Kolding og omegn

De fleste trægulve kan reddes med en professionel gulvafslibning, men i nogle tilfælde er der skader eller slitage af et sådant omfang, at man er nødt til at lægge et helt nyt gulv. Ofte vil det være nødvendigt med en inspektion for at afklare, hvilke muligheder vi har til rådighed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker for et nyt gulv.

"*" indicates required fields

Bliv kontaktet af os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vælg en erfaren fagmand

Lægning af et nyt gulv er en opgave, der kræver det rette udstyr og den rette erfaring, hvis resultatet skal være optimalt. Der er en række forhold, som man skal kende – eksempelvis placering af strøerne, underlag, afstand mellem brædder osv. Vi har styr på hele processen og din opgave er derfor i sikre hænder hos os.

Forskellige typer af gulve

Betegnelsen trægulve dækker over en række forskellige gulvtyper – fx parketgulve, klikgulve og plankegulve. Vi kan vejlede dig til det rigtige valg i din bolig, når vi tager en indledende samtale om rummets beskaffenhed, den forventede slitage, samt naturligvis æstetikken – altså hvad du synes er et pænt gulv.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Som nævnt tidligere, kan det ofte være nødvendigt med en inspektion, inden du beslutter dig for en gulvafslibning eller et helt nyt gulv. Hvor mange gange er gulvet blevet slebet? Hvor gammelt er gulvet? Hvor medtaget er hele/enkelte dele af gulvet? Kontakt os på telefon 29 21 25 87 eller udfyld formularen her på siden.

Sidebar